Zagrebački sajam nautike 19-23.02.

03.02.2020.

Zagrebački sajam nautike 19-23.02.

Veljača je mjesec kada Macrocruise može ponuditi povoljnije uvjete najma plovila

Čast mi je pozvati Vas na Sajam nautike u Zagrebu na Macrocruise štand. Sajam se održava u periodu od 19.02.-23.02.u Zagrebu. Mi se nalazimo u 9. paviljonu štand broj 25.
Veljača je mjesec kada Macrocruise može ponuditi povoljnije uvjete najma plovila. Za sve upite koji stignu do kraja mjeseca nudimo popuste od 10%  do čak 50% . Nudimo preko 8.000 brodova iz 6 kontinenata. Ako imate formiranu posadu i termin, pošaljite upit – isplatit će Vam se. 

 

PLOVITI, OTKRIVATI, ŽIVJETI

NAUTIKA
19. - 23.02.2020.

 

Zagrebački velesajam započinje novu poslovnu godinu u veljači sa sajmom Nautike, najposjećenijim i najposlovnijim nautičkim sajmom u Hrvatskoj. Očekuje vas prava marina u srcu Zagreba s uvijek inovativnom izložbenom ponudom.

NAUTIKA u svom 29. izdanju predstavit će u osam punih paviljona više od 300 izlagača sa preko 280 atraktivnih plovila iz hrvatskih brodogradilišta, ali i plovila stranih proizvođača.

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte, Bura brodovi, Arba, Tušek, Pearl Sea, Leidi, Ramina, JK Nautika, Barracuda, Sykora, Terra Nauta,...
Zagrebački velesajam tijekom pet dana bit će mjesto susreta nautičara i svih zaljubljenika u more i morske aktivnosti
Sajam Nautike poznat je po raznovrsnoj nautičkoj ponudi što ga u odnosu na druge nautičke sajmove u Hrvatskoj čini nautičkim sajmom s najpotpunijom ponudom. Ovaj sajam zanimljiv je i poslovnim ljudima i širokoj publici jer u bogatoj paleti ponude na jednom mjestu nudi sve; od b2b susreta do zanimljivosti za široku publiku.
Kao novost ističemo 1. Hrvatski ronilački kongres koji će održati 21. i 22. veljače.
Posjetitelje očekuje bogati program: promocija novih brodova i nautičke opreme na hrvatskom tržištu, atraktivna izložba nautičke fotografije, a kao i svake godine sretne posjetitelje obradovat će i vrijedne nagrade
U istom terminu održavaju se DANI LOVA I RIBOLOVA, sajam opreme za lov i ribolov.

Slike