Sun Odyssey 349 (2017)
Ploče, Dubrovnik i okolica , Hrvatska

Jedrilica, godina proizvodnje: 2017., Ploče City Port, Ploče, model: Sun Odyssey 349 Porto Tolero, broj kabina: 3, broj WC-a: 1,  broj osoba: 7. Brod posjeduje standardnu charter opremu koja uključuje autopilot, električno sidreno vitlo, Bimini tendu, sprayhood, GPS ploter, dubinomjer, instrumente za mjerenje brzine i smjera vjetra te kretanja plovila, pomoćni čamac, WiFi.


Izdvojena oprema

Obavezni troškovi uključuju
Dodatne usluge
50,00 €
50,00 €
50,00 €
5,00 €
50,00 €
Povratni depozit
1.500,00 €

Prije preuzimanja plovila klijent mora uplatiti određeni depozit u nacionalnoj valuti u gotovini ili kreditnom karticom. Nakon završetka plovidbe cijeli se depozit vraća klijentu, osim ako su utvrđene neke štete ili gubitak opreme. U slučaju oštećenja ili gubitka, tvrtka za charter odgovarajući će iznos iz depozita iskoristiti za pokrivanje troškova popravka ili za kupnju oštećene ili izgubljene opreme. Plaćanje depozita obavezno je i u slučajevima kad je unajmljen skiper tvrtke za charter. Uobičajeno je da se kao depozit polože slipovi kreditnih kartica. Prije dolaska na plovilo provjerite limite kreditnih kartica koje ćete koristiti za plaćanje sigurnosnog depozita. U principu sve tvrtke za charter primaju kartice MasterCard i Visa.

Uvjeti plaćanja

Cijene u ponudi su izražene u eurima. Pri potvrdi bookinga potrebno je uplatiti 30%-50% iznosa, ostatak 4 tjedna prije isplovljavanja.

Mjesto
Ploče
Proizvođač broda
Model broda
Sun Odyssey 349
Broj ležaja
Max brod osoba
Kabina
3
Godište
2017
Tip usluge
Tankovi gorivo/voda
/ liters
Pogon
Snaga motora
/
Autopilot
Bed linen
Bimini top
Chart plotter
Cockpit cushions
Dech shower
Dinghy
Electric anchor windlass
Furling (Roll) Genoa
Furling (Roll) Mainsail
GPS
Galley equipment
Gas bottle
Hot water
Outside speakers
Radio player + bluetooth
Shore power cable (220 V)
Showering towels
Snorkeling equipment
Sprayhood
Swimming platform
Toilet
Wi - Fi
Copyright @2018 Made with By Revoloop. All Rights Reserved