Merry Fisher 795 (2020)
Biograd, Zadar i okolica , Hrvatska

Motorni brod, godina proizvodnje: 2020., Marina Kornati, Biograd, Biograd, model: Merry Fisher 795 Nixi, broj kabina: 1, broj WC-a: 1, broj osoba: 4. Brod posjeduje standardnu charter opremu koja uključuje autopilot, električno sidreno vitlo, Bimini tendu, sprayhood, GPS ploter, dubinomjer, instrumente za mjerenje brzine i smjera vjetra te kretanja plovila, pomoćni čamac, WiFi.


Izdvojena oprema

Obavezni troškovi uključuju
Povratni depozit
1.000,00 €

Prije preuzimanja plovila klijent mora uplatiti određeni depozit u nacionalnoj valuti u gotovini ili kreditnom karticom. Nakon završetka plovidbe cijeli se depozit vraća klijentu, osim ako su utvrđene neke štete ili gubitak opreme. U slučaju oštećenja ili gubitka, tvrtka za charter odgovarajući će iznos iz depozita iskoristiti za pokrivanje troškova popravka ili za kupnju oštećene ili izgubljene opreme. Plaćanje depozita obavezno je i u slučajevima kad je unajmljen skiper tvrtke za charter. Uobičajeno je da se kao depozit polože slipovi kreditnih kartica. Prije dolaska na plovilo provjerite limite kreditnih kartica koje ćete koristiti za plaćanje sigurnosnog depozita. U principu sve tvrtke za charter primaju kartice MasterCard i Visa.

Uvjeti plaćanja

Cijene u ponudi su izražene u eurima. Pri potvrdi bookinga potrebno je uplatiti 30%-50% iznosa, ostatak 4 tjedna prije isplovljavanja.

Mjesto
Biograd
Proizvođač broda
Jeanneau
Model broda
Merry Fisher 795
Broj ležaja
4
Max brod osoba
8
Kabina
1
Godište
2020
Tip usluge
BAREBOAT
Tankovi gorivo/voda
280 / 100 liters
Pogon
Snaga motora
1 / 200
Brojač lanca sidrenog vitla
Frižider
GPS
Kuhinjski pribor
Mreza protiv komaraca
Pramčani propeler
Radar
Radio, USB, Bluetooth
Solarni paneli
Copyright @2018 Made with By Revoloop. All Rights Reserved