5.570,00 Kn – 6.690,00 Kn

RYA Day Skipper – napredni praktični program

Uzmite kormilo u svoje ruke!

Skupljali ste jedriličarsko iskustvo i znanje na tečajevima, jedreći s drugima i čitajući literaturu. Smatrate da je došlo vrijeme da krenete sami i želite se osposobiti da preuzmete odgovornost za posadu i brod. Uz to, želite certifikat koji je diljem svijeta prihvaćen kao dozvola s kojom možete unajmiti jedrilicu, ili čak i raditi.*

Dođite na RYA Day Skipper – napredni praktični tečaj.

Hrvatski državljani, koji u svojstvu zapovjednika plove u Hrvatskoj, na jedrilici pod hrvatskom zastavom, dužni su posjedovati hrvatsku dozvolu.

5.990,00 Kn – 6.690,00 Kn


ANA – licencirani RYA trening centar

ANA je licencirani RYA trening centar od 2008. godine i među prvim je takvim centrima u Hrvatskoj. Do sada je kroz RYA programe koje nudimo – Competent Crewpraktični tečaj, Day Skipper praktični tečaj, Coastal Skipper praktični tečaj i Radio VHF – SRC – prošlo više od 500 zadovoljnih polaznika.

RYA tečajeve u ANA-i drže RYA instruktori, educirani u Velikoj Britaniji, a jedrilica na kojoj se održavaju opremljena je po visokim britanskim standardima. Naše zadovoljavanje standarda za održavanje RYA tečajeva svake godine potvrđuje redovna RYA inspekcija.

* Hrvatski državljani, koji u svojstvu zapovjednika plove u Hrvatskoj, na jedrilici pod hrvatskom zastavom, dužni su posjedovati hrvatsku dozvolu.

Preduvjeti za RYA Day Skipper tečaj

Minimalna dob:

  • 16 godina (od 16 – 18 godina uz pratnju roditelja ili staratelja)

Prethodno iskustvo:

  • Minimalno 5 dana na jedrilici, 100 NM, 4 sata noćne plovidbe
  • Pohađanje prethodnih RYA tečajeva snažno se preporučuje, iako nije preduvjet. No, da biste se prijavili na tečaj i kvalitetno pratili program vaše praktične vještine moraju biti na razini uspješno završenog RYA Competent Crew programa. Instruktor će testirati vaše praktične vještine prvog dana.

Predznanje:

  • Pohađanje teorijskog tečaja snažno se preporučuje, iako nije preduvjet. No, da biste se prijavili na tečaj i kvalitetno pratili program vaše teorijsko znanje mora biti na razini uspješno završenog  RYA Day Skipper teorijskog tečaja.Instruktor će testirati vaše teorijsko znanje prvog dana.

Broj polaznika:

Minimalni preduvjeti:

  • vještina plivanja i spremnost na tjelesnu aktivnost

 

Sve informacije i upiti na +385 91 5603433 ili na info@macrocruise.com