Novosti za rezervacije u 2021.

02.01.2021.

Novosti za rezervacije u 2021.

Sve potrebne informacije ćete dobiti prilikom procesa rezervacije plovila.

Macrocruise je posrednik između pružatelja usluge smještaja (charter operatera) i klijenta koji unajmljuje plovilo od charter operatera.

Takav poslovni model koristimo od 2006. godine. Analiziramo podatke više od 750 charter operatera i preko našeg booking sustava omogućujemo da imate aktualne podatke o uvjetima najma više od 8.000 plovila u cijelom svijetu. Smatramo da sa svojim booking sustavom pokrivamo 90% svjetske ponude charter plovila.

Kada primimo uplatu od klijenta istu prosljeđujemo charter operateru – pružatelju usluge smještaja na plovilu. Na taj način pružamo sigurnost klijentima i charter operaterima.

Uvjeti otkazivanja rezervacije ovise o pravilima pružatelja usluge smještaja – charter operaterima. Sastavni dio Macrocruise booking dokumentacije su i charter uvjeti (charter conditions) od charter operatera i informacija o aktualnoj COVID 19 polici.
U većini slučajeva za otkaz rezervacije uslijed pandemije se može dobiti voucher ili besplatna promjena termina do kraja 2022. godine. Razlozi su zatvorene granice ili obavezna karantena od najmanje 7 dana nakon povratka sa putovanja. Kod nekih charter operatera moguć je i povrat uplate ali prilikom bookinga treba uplatiti dodatnih 7% od ukupne cijene chartera (minimalno 350 eura) kao policu osiguranja.

Uglavnom, sve potrebne informacije ćete dobiti prilikom procesa rezervacije plovila.

Za više informacija molim Vas pišite nam na zoran@macrocruise.com ili nazovite +385 91 5603433.